Patikai promóció
Akciók/promociók
Neilmed Patika Promóció

Tisztelt Patikavezető!

 

Engedje meg, hogy a Neilmed cég hivatalos magyarországi forgalmazóiként bemutassuk Önnek az USA-ban a sinusitis kezelésében piacvezető NeilMed SinuRinse terméket, s egyben felkínálhassunk Önnek egy kockázatmentes promóciós együttműködést.

 

Az említett orrmosó ( orröblítő ) a nemzetközi állásfoglalásokban krónikus sinusitisre A, allergiás rhinitisre pedig B evidenciával szerepel. Az USA-ban 15 millió darabot adnak el belőle évente, és a magyar piachoz hasonló gazdasági környezetben működő lengyel partnercégünk is évi több tízezer darabos eladást realizál. Biztosak vagyunk benne, hogy az Önök segítségével Magyarországon is szép eredmények érhetőek el ezzel a termékkel. A véleményformáló fül-orr-gégészek mind nagyobb számban nyilatkoznak elismerően az eszköz hatékonyságáról. A konferenciákon kiosztott termékmintáink kipróbálását követően meggyőző terápiás eredményekről számolnak be.

 

Az eszköz lényege, hogy nagy volumenű (egy átmosásra 240 ml!) izotóniás, normál PH-jú sóoldat irányított bevitelével roppant hatékonyan kimossa a felső légúti járatokból a pangó váladékot, amely később a melléküregek masszív gyulladásait eredményezné. Ugyanezen elv alapján nagymértékben csökkenti az orrnyálkahártya irritációt az allergiás betegeknél, és a fül-orr-gégészeti beavatkozások után kíméletes és gyors váladékeltávolítást és regenerálódást tesz lehetővé.

 

A Sinurinse orrmosó (orröblítő) a magyarországi nagykereskedelmi láncok többségében megtalálható (Hungaropharma, Bellis, Phoenix, TEVA, Patella, Salus...), de közvetlenül tőlünk is beszerezhető. Azokon a helyeken, ahol a terméket koncentrált figyelemfelkeltéssel sikerült megismertetnünk az ajánló orvosok és a betegek körében, szép eredményeket érünk el (40-50 termék/patika/hó), de számos gyógyszertár még nem találkozott vele, ami megnehezíti a betegek megfelelő kiszolgálását. Ezért kérjük Önöket, hogy vegyék fel kínálatukba a terméket, amelyet az alábbi promóciós ajánlattal kívánunk megtámogatni:

 

A promócióra jelentkező patikáknak ingyenesen küldünk egy értékesíthető 60 tasakos szettet, és feltüntetjük patikájukat a www.orrmoso.hu oldalon szereplő értékesítőhelyek listáján, amennyiben vállalják, hogy folyamatosan polcon tartják a terméket. Önöknek így nem kerül pénzbe az indulás, és lehetővé teszik számunkra, hogy kellő számú patika fogadhassa a vásárlókat. A további megrendelésekre 30 napos fizetési határidőt biztosítunk, és rugalmasan várunk minden olyan kezdeményezést, amely a termék népszerűsítését szolgálja. Igény esetén küldünk prospektusokat, plakátot, használatot bemutató kisfilmet. A felmerülő kérdések megválaszolására ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a fenti céges elérhetőségeken.

 

 

Elektro-Oxigén Kft.